icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwen zonder beperkingen

PlusWonen is een slim totaalconcept, gebaseerd op een helder stappenplan, en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een waardevolle bouwsteen voor de stad van de toekomst. Het integreert alle facetten die voor ontwikkeling en uitvoering van woningbouw van belang zijn, inclusief gezondheid, comfort en welbevinden van de bewoner. Het biedt alle ruimte om in te spelen op de wensen van de woonconsument. En er is veel aandacht voor maatschappelijke tendensen, zoals de wens van ouderen om langer thuis te blijven wonen en de steeds hogere eisen aan een gezond woonklimaat.

Logo Pluswonen-FC.jpg

Meer dan 10 jaar ervaring

PlusWonen is niet nieuw. Het is een al meer dan tien jaar bestaand concept dat tot in detail doorontwikkeld is en nog steeds continu verbeterd wordt. Alles wat noodzakelijk is om de juiste keuzes te maken en tot de hoogste kwaliteit te komen, is bedacht en vastgelegd. Dit betekent dat alle aandacht kan gaan naar de zaken waar PlusWonen bij uitstek ruimte in biedt. En dat is nogal wat. PlusWonen voorziet in elke denkbare woningbouwbehoefte. Het is hét nieuwbouwconcept dat zich uitgebreid bewezen heeft voor zowel grondgebonden woningen als appartementen. Als opdrachtgever krijgt u alles wat u nodig heeft, of het nu gaat om kleine of grote projecten, of om starters-, gezins-, studenten- of seniorenwoningen met een zorgfunctie. Projecten met een eigen identiteit en uniek karakter, uitgevoerd met minimale faalkosten. PlusWonen verdient op elk essentieel onderdeel een plus, waarbij het totaal meer is dan de som der delen. Dat is het slimme van PlusWonen.

Totaalconcept

Met PlusWonen realiseren we betaalbare maatwerkoplossingen met een grote architectonische vrijheid. We kunnen woonhuizen maar ook appartementen bouwen, in kleine aantallen of in grote series. Alles is gericht op een duurzaam eindresultaat. PlusWoningen zijn standaard al energiezuiniger dan de wettelijk voorgeschreven norm, en zelfs een energieneutrale woning is mogelijk. Maar binnen PlusWonen draait duurzaamheid ook om afvalbeperking op de bouwplaats, het gebruik van duurzame materialen en het streven naar zoveel mogelijk groen in de wijk.

 

Bouwen met PlusWonen betekent:

  • Het realiseren van duurzaamheidsambities binnen het stedenbouwkundig plan, lokale omstandigheden en de wensen van de opdrachtgever.
  • Variabele maatvoeringen en indelingen voor zowel woonhuizen als appartementen. Hierdoor is het mogelijk woningen te creëren voor uiteenlopende doelgroepen.
  • Hoge energieprestaties door toepassing van het concept Climate Ready: duurzame standaardvoorzieningen en extra opties om energie te besparen.
  • Grote flexibiliteit in dak- en gootvormen. Deze zijn sterk bepalend voor de architectuur van de woningen.
  • Mogelijke uitbreiding met bouwkundige opties als een garage, een erker, dakkapellen of een uitbouw. Hierdoor krijgen de woningen een heel eigen identiteit.
  • Een afwisselend en aantrekkelijk straatbeeld door grote architectonische vrijheid en passende onderlinge aansluiting van de woningen.

Meer weten? bezoek de website van PlusWonen: www.pluswonen.nl