icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

MorgenWonen: de nieuwe bouwstandaard

MorgenWonen is dé nieuwe standaard in ontwikkelen en bouwen. Het technische fundament van MorgenWonen is een industrieel platform. De woningen zijn samengesteld uit slimme bouwdelen: de platform-elementen. Hiermee biedt MorgenWonen één kritisch getoetste en kwalitatief hoogwaardige totaaloplossing voor elk mogelijk project. Door het industriële platform is het mogelijk om ook in kleine projecten hoge kwaliteit te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Vergelijk het met een auto, die vanaf de fabriek aan de consument wordt geleverd, met hoge kwaliteit tegen een vaste prijs.

Logo MorgenWonen

Snel bouwen

De maatschappij verandert. Door nieuwe technologieën, grotere persoonlijke zelfstandigheid en andere manieren van werken en recreëren in en om het huis veranderen de wensen over de woonomgeving. Daarnaast spelen de toenemende keuzes voor duurzaamheid en de vraag naar energiezuinige oplossingen een steeds grotere rol. Mensen hebben behoefte aan een eigen plek die voldoen aan deze ideeën. Het Nederlandse woningaanbod is hier niet op berekend, Niet in kwantiteit en nietin kwaliteit. 

Een belangrijk kenmerk van MorgenWonen is de fabrieksmatige productie. Dit zorgt voor een spectaculaire verkorting van de bouwtijd, want bouwen wordt assembleren. Bij sloopnieuwbouw betekent dit: een zeer korte tijd tussen sloop en oplevering, minimaal rente- of inkomstenverlies tijdens de bouwtijd, minder overlast voor de omgeving en eventueel maar een korte periode van tijdelijke vervangende huisvesting.

Met MorgenWonen zijn er minder transportbewegingen naar en van de bouwplaats, is er minder bouwafval en de bouwplaats is veel compacter. Met als resultaat: minder CO2 uitstoot, minder verkeersdruk, een milieubewuster grondstofgebruik en minder hinder voor de omgeving. De woningen van MorgenWonen worden zeer compleet opgeleverd.

Meet weten? Kijk op op de website van MorgenWonen: www.morgenwonen.nl