icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Delden

10 morgen woningen

In de nieuwbouwwijk De Braak-West in Delden zullen EnergieNotaNul-woningen gerealiseerd worden volgens de nieuwe bouwstandaard MorgenWonen van VolkerWessels. De tien huurwoningen liggen aan de Hassinkstraat en worden begin juli 2016 volledig afgewerkt en woonklaar opgeleverd. Duurzaam en vol karakter.

Startbouw
april 2016
Status
Opgeleverd

Een belangrijk kenmerk van MorgenWonen is de fabrieksmatige productie. Dit zorgt voor een spectaculaire verkorting van de bouwtijd. Bouwen wordt immers assembleren. Bij sloopnieuwbouw betekent dit: een zeer korte tijd tussen sloop en oplevering. Minimaal rente- of inkomstenverlies tijdens de bouwtijd. Minder overlast voor de omgeving. En eventueel maar een korte periode van tijdelijke vervangende huisvesting.

Met MorgenWonen zijn er minder transportbewegingen naar en van de bouwplaats, er is minder bouwafval en de bouwplaats is veel compacter. Met als resultaat: minder CO2 uitstoot, minder verkeersdruk, een milieubewuster grondstofverbruik en minder hinder voor de omgeving.