icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Veenendaal

De Reünie 61 startersappartementen

Het bekende gebouw van de voormalige technische school (het oude CSV, Talmaschool) aan de Industrielaan in Veenendaal, staat er niet lang meer leeg en verlaten bij. De Reünie is het toonbeeld van eigentijdse en complete startersappartementen.   Het gebouw van De Reünie zal in totaal 61 appartementen hebben verdeeld over zes verschillende typen en zijn gevestigd in het gebouw van de voormalige leslokalen en het gebouw van de voormalige gymzaal/ aula. De oppervlakten variëren van ca. 33 m² tot zelfs ca. 104 m². De appartementen beginnen bij een verkooprijs van € 97.500 v.o.n. en zijn compleet afgewerkt inclusief keuken en sanitair.

States
Opgeleverd
Start verkoop
mei 2013
Start bouw
juni 2014
Opdrachtgever
Koningsveen te Veenendaal en VolkerWessels Vastgoed te Nieuwegein
Architect
OpZoom Architecten te Arnhem
Constructeur
Aveco de Bondt te Rijssen

De appartementen

De appartementen zijn bijzonder. Bijzonder door de hoogte van de plafonds van ca. 4 tot 5 meter, door de ligging nabij het centrum en de eigentijdse uitstraling. Omdat de appartementen gerealiseerd worden in een voormalige school wordt ook dit karakter meegenomen door behoud van authentieke details.

 

Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto's op het binnenterrein. Bovendien is er plek om fietsen, brommers of andere spullen veilig te stellen in de privé- of gezamenlijke berging.