icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Arnhem

35 appartementen Oude Kluizeweg

Namens Delta Projectontwikkeling hebben wij de opdracht gekregen voor het realiseren van 35 appartementen in Arnhem. Het betreffen hier appartementen voor het luxe huursegment.

Status
Opgeleverd
Oplevering
29 maart 2013
Start bouw
17 oktober 2011
Opdrachtgever
Delta Projectontwikkeling te Dordrecht
Architect
AGS Architekten en Planners te Arnhem
Constructeur
Aveco de Bondt te Rijssen

Het gebouw

Het werk bestaat uit een woontoren met 10 woonlagen waarin 35 appartementen gelegen zijn. Onder het gebouw is een bergingenkelder gerealiseerd en aansluitend een parkeergarage voor 36 auto's. Deze parkeergarage is ondergronds geplaatst tegen de bestaande parkeergarage van de appartementengebouwen in de omgeving.

 

Het project is gerealiseerd in de nabijheid van bestaande appartementengebouwen. Dit houdt in dat de ruimte van de bouwplaats zeer beperkt was. Gezien de beperkte bouwtijd is er om iedere 12 dagen een verdieping gemaakt.