HomeOver onsWerken met Ufkes Apeldoorn

Ufkes Apeldoorn maakt van bouwen mensenwerk

Wij zijn trots op ons werk en de mooie projecten die we maken. Maar dat kunnen we natuurlijk niét alleen! Daarom hebben we voor al onze partners deze informatie pagina opgezet.

We werken veilig of we werken niet

Bij Ufkes Apeldoorn doen we geen concessies aan veiligheid. Het is verweven met ons dagelijks handelen. Ons veiligheidsbeleid is VCA-gecertificeerd  en voldoet aan de Arbo-wetgeving. Al onze bouwplaatsmedewerkers hebben een VCA &  GPI certificaat. Waarom we dat doen? We willen geen ongevallen. Daar doen we het voor!

 

Opleiden, coaching ‘on the job’, inzetten van veiligheidsfunctionarissen, evalueren, vastleggen van verbeterpunten. We doen er alles aan om ons beleid continu te verbeteren en onze doelstelling ‘veilig’ te stellen.

 

Om dit te bereiken gebruiken we verschillende middelen die ons helpen om te voldoen aan onze veiligheidseisen en wet- en regelgeving.

Deze hulpmiddelen zijn:

  • De Bouwpas (registratiesysteem voor alle arbeidskrachten op de bouwplaats)
  • Generieke Poortinstructie (persoonlijk certificaat medewerker, na digitale toets, 1 jaar geldig)
  • VCA (persoonlijk certificaat medewerker, na toets, 10 jaar geldig)
  • WAVE (bewustwording campagne veiligheid binnen VolkerWessels)

 

Voor vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

 

 

Bouwpas

Voor veel aannemers en onderaannemers is het een bekend probleem: Hoe kunnen wij alle documentatie van alle arbeidskrachten makkelijk en snel voldoen met alle wetgeving in ons...

Lees meer

Generieke Poortinstructie (GPI)

Poortinstructies zijn instructies voor alle medewerkers die een bouwplaats willen betreden, vooraf moeten hebben gevolgd en waarbij een toets wordt afgelegd. Doel:  Verhogen en stimuleren...

Lees meer
+