icon-arrow-right
HomeOver onsWerken bij Werk mee als Werkvoorbereider m/v aan projecten waar je trots op kunt zijn!

Werk mee als Werkvoorbereider m/v aan projecten waar je trots op kunt zijn!

Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn bv Overig

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier
2017-10-27

Jouw uitdaging

Ben jij de initiatiefrijke Werkvoorbereider die vol overtuigingskracht midden in de projecten staat?
Solliciteer dan direct! 

Functie omschrijving

  • HBO werk- en denkniveau richting techniek/bouwkunde;
  • Gedegen automatiseringskennis Revit(Pré) of andere 3D-software, Solibri, Autocad, Powerproject en MS-Office;
  • Jij hebt een sterk ontwikkeld ruimtelijk en bouwkundig inzicht;
  • Kennis van bouw- en aanverwante regelgeving;
  • Jij bent ambitieus, toont initiatief en hebt een hands-on mentaliteit;
  • Schriftelijk en mondeling communicatief vaardig;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Jouw profiel

In de functie van Werkvoorbereider, ben je een belangrijke spil in het team en vervult 2 belangrijke rollen, te weten: BIM-coördinator en werkvoorbereider.

In de rol van BIM-coördinator stuur en bewaak je het proces rondom engineering en realisatie, waarbij je modellen toetst op kwaliteit, compleetheid en technische uitvoerbaarheid en zet hiervoor acties uitzet.

 

Je bent in deze rol de verbinder en regelaar rondom alle data binnen het project waarbij het model centraal staat. Hierin is het van belang dat je in staat bent om alle koppelingen tussen de verschillende partijen en programmatuur optimaal te laten verlopen.

Daarnaast vervul je ook de rol van werkvoorbereider. In deze rol ben je bezig met alle voorbereidende werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan: inkoopvoorbereiding, tekenwerk, coördinatie NUTS etc. Uiteraard word je geacht deze werkzaamheden uit te voeren binnen de gestelde planning en budgetten.

 

Verder ben je in het bezit van een proactieve houding en neemt deel aan de lerende organisatie. Belangrijke pijlers voor het bedrijf zijn naast BIM: LEAN en ketensamenwerking

Ons aanbod

Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn bv is sterk in het ontwikkelen en realiseren van woningbouw en vindt haar werkgebied in Midden-Nederland. Naast kleinschalige ontwikkeling worden de meeste werken al jaren in bouwteamverband verworven van een hecht relatienetwerk. Bij al onze werken streven wij er naar om een kwalitatief hoogwaardig product te realiseren.

 

Juist doordat wij al aan de voorkant bij een project betrokken zijn, is het mogelijk om al in een vroeg stadium eventuele problemen te erkennen en vroegtijdig aan te pakken. Ufkes kan vanaf het begintraject  sturing geven aan het gehele proces van haalbaarheid tot realisatie.

Wij denken graag met opdrachtgevers mee in constructieve, kostenbesparende  en duurzame oplossingen. Onze organisatie kenmerkt zich als open, transparant en collegiaal.

Wij beseffen dat deskundige, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers de basis zijn voor succes.

Blijven bouwen, ook aan je eigen toekomst, vinden wij als werkgever belangrijk en hier proberen we je in te faciliteren.

 

Het is bijzonder om bij ons te werken, want hoewel je bij een zelfstandige werkmaatschappij werkt, ben je toch onderdeel van een groot concern en zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Ook kan er van dit concern gebruik gemaakt worden bij je verder ontwikkeling.

 

Binnen ons bedrijf staan klantpartnerschap, resultaatgerichtheid en transparantie hoog in het vaandel, jij draagt je steentje daar aan bij. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket draagt daar uiteraard toe bij.

Reageren?

Ben jij deze ambitieuze Werkvoorbereider? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Je kunt solliciteren door een motivatiebrief met CV te sturen aan Nicole Rensen (HR): nrensen@volkerwessels.com

 

Wij reageren alleen op sollicitaties van kandidaten die voldoen aan de gestelde functie-eisen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacaturemelding wordt niet op prijs gesteld.

Ons bedrijf

Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn bv is sterk in het ontwikkelen en realiseren van woningbouw en utiliteitswerken en vindt haar werkgebied in Midden-Nederland. De jaaromzet bedraagt ca. 45-48 miljoen euro. Het totale personeelsbestand van Ufkes Apeldoorn omvat ca. 45 UTA-medewerkers en 21 bouwplaatsmedewerkers.

 

Naast kleinschalige eigen ontwikkeling worden de meeste werken al jaren in bouwteamverband verworven vanuit een hecht relatienetwerk. Wij zijn voortdurend innovatief bezig, hebben aandacht voor duurzaamheid en procesoptimalisatie met als doel projecten op te leveren van goede kwaliteit, die toekomstbestendig zijn en tegen concurrerende prijzen.

Sollicitatie naar functie Werkvoorbereider

+