HomeOver onsWerken bij Het visitekaartje van Ufkes!

Het visitekaartje van Ufkes!

2018-11-26

Ben jij ons visitekaartje als (startende) Telefoniste/receptioniste - administratief medewerker? Solliciteer dan direct! 

 

 

Jouw uitdaging

Ufkes Apeldoorn is op zoek naar een (startende) Telefoniste/receptioniste die ook licht administratieve taken op zal pakken.

 

In deze functie staat het klantgericht werken centraal. Van de dagelijkse receptiezaken, zoals het aannemen van de telefoon, ontvangst van bezoekers en leveranciers, voorraadbeheer van kantoormaterialen tot aan lichte algemene werkzaamheden zoals het netjes houden van de koffiecorner.

 

Kortom: je bent iemand die graag bijspringt waar het nodig is. Spreekt die afwisseling je aan? Dan zijn we op zoek naar jou! Het betreft een (voorlopig) tijdelijke vacature t/m december 2019 voor 20-24 uur per week.

Functie eisen

  • Een positieve instelling, je fungeert als eerste aanspreekpunt van onze klanten aan de telefoon en de balie.
  • Bereidt om licht administratief werk uit te voeren.
  • Beschikt over een MBO werk- en denkniveau.
  • Je bent schriftelijk en mondeling communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Vaste werkdagen op dinsdagmiddag, woensdag en vrijdag de gehele dag.
  • Woonachtig in (de regio) Apeldoorn
  • Je toont initiatief, bent klantgericht, beschikt over een hands-on mentaliteit en hebt oog voor wat er bij mensen speelt; kortom een prettige collega met wie het goed samenwerken is
  • Affiniteit met de bouwwereld is een pré.

Ons aanbod

We zijn onderdeel van Koninklijke VolkerWessels. Dat betekent dat we onderdeel zijn van een Nederlands concern dat actief is op vele gebieden. Van bouw & vastgoed tot civiele techniek en van spoor- en wegenbouw tot energie, telecom en offshore.

 

Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn bv is sterk in het ontwikkelen en realiseren van woningbouw en utiliteitswerken en vindt haar werkgebied in Midden-Nederland. Naast kleinschalige ontwikkeling worden de meeste werken al jaren in bouwteamverband verworven van een hecht relatienetwerk. Bij als onze werken streven wij er naar om een kwalitatief hoogwaardig product te realiseren.

 

Binnen ons bedrijf staan klantpartnerschap, resultaatgerichtheid en transparantie hoog in het vaandel, jij draagt je steentje daar aan bij. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket draagt daar uiteraard toe bij. Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op: www.ufkesapeldoorn.nl

Contact

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan door je motivatiebrief met CV op te sturen naar Nicole Rensen: nrensen@volkerwessels.com

Voor meer informatie kun je Nicole Rensen van maandag t/m donderdag bellen op: 06-83139329.

Ons bedrijf

Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn bv is sterk in het ontwikkelen en realiseren van woningbouw en utiliteitswerken en vindt haar werkgebied in Midden-Nederland. De jaaromzet bedraagt ca. 45-48 miljoen euro. Het totale personeelsbestand van Ufkes Apeldoorn omvat ca. 45 UTA-medewerkers en 21 bouwplaatsmedewerkers.

 

Naast kleinschalige eigen ontwikkeling worden de meeste werken al jaren in bouwteamverband verworven vanuit een hecht relatienetwerk. Wij zijn voortdurend innovatief bezig, hebben aandacht voor duurzaamheid en procesoptimalisatie met als doel projecten op te leveren van goede kwaliteit, die toekomstbestendig zijn en tegen concurrerende prijzen.

Telefoniste/receptioniste - administratief medewerker

+