HomeOver onsOrganisatie

Organisatie

Geschiedenis Ufkes Apeldoorn

Het familiebedrijf Ufkes & Ufkes is opgericht eind jaren '60 en bestond in eerste instantie uit een makelaarskantoor en ontwikkelingsmaatschappij. In 1976 werd het bouwbedrijf opgericht. Ufkes Apeldoorn werd in 1984 overgenomen door de Wessels Groep die later uitgroeide tot VolkerWessels.

VolkerWessels

Ufkes Apeldoorn is een werkmaatschappij van VolkerWessels.

VolkerWessels creëert meerwaarde voor al haar stakeholders. Dat bereiken zij met enthousiaste en vakkundige mensen, gezond ondernemerschap en een flinke dosis innovatiekracht. Onmisbare voorwaarden hierbij zijn de vaste onderdelen van ons beleid: veiligheid, integriteit en duurzaamheid. 16.000 enthousiaste en deskundige collega's in zo'n 120 ondernemingen uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Canada en de Verenigde Staten vormen samen VolkerWessels.

Samen sterk

De kracht van VolkerWessels schuilt in de diversiteit van onze ondernemingen. Onze werkmaatschappijen zijn zelfstandig en hebben een eigen winst- en marktverantwoordelijkheid. Regionale bouwondernemingen met lokale naam en faam. Maar met onze gebundelde kennis van alle bouwdisciplines zin we samen sterk in multidisciplinaire en integrale projecten.

 

VolkerWessels is een beursgenoteerde onderneming.

+