icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Innovatie

We leven in een informatiemaatschappij. Met informatie en gegevens verbeteren we onze processen. Door slim te werken, voldoen wij steeds beter aan de verwachtingen en behoeften van onze klanten, aandeelhouders, medewerkers, partners en omgeving.

Als onderdeel van VolkerWessels beheersen we al een aantal belangrijke toekomstige technologieën. Zo hebben we een verscheidenheid aan gespecialiseerde digitale bedrijven op het gebied van ' Internet of Things ', data science en analytics, digital software ontwikkelingen en Ground Penetrating Radar surveys. Ook zijn er veel verbeteringen doorgevoerd in onze IT-kernsystemen, IT-infrastructuur en talrijke verbeteringen voor eindgebruikers in de hele organisatie.

Digitalisatie gaat echter niet alleen over technologie. Binnen VolkerWessels is een groeiende digitale community waarin we elkaar inspireren en de nadruk leggen op innovatie en samenwerking. We brengen de toekomst (Tomorrow) in het nu (Now).

 

Digibase