HomeOnze Projecten Sysseltse Lanen

Sysseltse Lanen

Ede

Direct aan de Ginkelse Heide in Ede ligt een bijzondere locatie: de voormalige Stevin Kazerne. Wij realiseren in opdracht van Loostad bv Vastgoedontwikkeling en BPD Ontwikkeling 39 luxe woningen met een grote mate aan keuzevrijheid en een ‘eenheid in verscheidenheid’.

Eenheid in verscheidenheid

Het ontwikkelen van een ‘eigen’ woning is het idee achter het plan. Bewoner en deskundige werken samen aan een gewenste aanpak. Ook wel ‘mede opdrachtgeverschap’ of ‘co-creatie’ genoemd. Om tegemoet te komen aan de brede interesse en het verlangen naar verscheidenheid van bewoners, hebben meerdere architecten hun visie gegeven op de woningen en op het totale deelgebied. Eenheid in verscheidenheid is het resultaat.

Van start

Op een eerste sessie met toekomstige bewoners presenteerden architecten hun plannen en waren alle betrokkenen in de gelegenheid informatie en reacties te geven. Het resultaat: de ontwikkeling kan van start. De partijen (de gemeente Ede, Loostad en BPD) hebben een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling en realisatie van ongeveer 40 woningen in dit luxe segment.
De officiële start verkoop van het gesprek is in december 2016. Bent u geïnteresseerd? U kunt zich op de projectwebsite aanmelden.

Feiten & cijfers

 • Opdrachtgever
  Loostad bv Vastgoedontwikkeling en BPD Ontwikkeling
 • Verwachte startbouw
  3e kwartaal 2017
 • Status
  In verkoop
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
  In verkoop

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Eerste opleveringen Sysseltse Lanen fase I

Actueel

Gisteren vonden de eerste opleveringen plaats in Ede bij project Sysseltse Lanen fase I. Wij wensen de bewoners veel...

Nieuwe opdracht realisatie Sysseltse Lanen in Ede

Actueel

We hebben weer een mooi bericht om met u te delen. Vorige week hebben we de opdracht gekregen van de ontwikkelingspartners...

+