icon-arrow-right
HomeOnze Projecten Phielix Buiten Ede Reehorst

Phielix Buiten Ede Reehorst

Ede

Op het terrein waar voorheen de werf van Bruil gesitueerd was, wordt een schitterend nieuwbouwproject Park Reehorst Zuid gerealiseerd. Onderdeel van dit project is Phielix Buiten: 8 ruime twee-onder-één-kapwoningen gesitueerd aan de Reehorsterweg en 5 fraaie levensloopbestendige woningen aan de Diedenweg.

 

 

Phielix Buiten

Op fietsafstand van het centrum van Ede, in een prachtige groene omgeving verrijst het kleinschalige project Phielix Buiten. Het plan omvat in totaal 13 woningen, waarvan 8 twee-onder-één-kapwoningen en 5 levensloopbestendige woningen.

 

Phielix Buiten is ruim opgezet, met veel bestaand groen. Door de verschillende bouwstijlen en woningtypen in Park Reehorst Zuid oogt de wijk heel afwisselend. Dichtbij Phielix Buiten zijn alle mogelijke voorzieningen te vinden. Winkelcentrum “Stadspoort of “Spindop” voor de dagelijkse boodschappen. De kleintjes kunnen lopend of fietsend naar school. Er zijn sportverenigingen om de hoek en met de fiets is het centrum snel bereikt. Het intercitystation van Ede is op een steenworp afstand.

 

 

 

 

Royale woningen

De 8 twee-onder-één-kapwoningen in Phielix Buiten vallen op door de fraaie architectuur. De chique kleur van de keramische dakpannen, warmbruine gevelstenen en de getimmerde overstekken geven de woning nog eens extra allure. De bouwstijl herinnert aan de jaren ’30, maar dan met een eigentijdse uitstraling. De woningen beschikken standaard over openslaande terrasdeuren in de woonkamer, een garage en een eigen parkeergelegenheid.

Levensloopbestendig

De 5 Levensloopbestendige woningen zijn zo ontworpen dat u in uw woning kunt blijven wonen! Ook als uw levensomstandigheden veranderen door bijvoorbeeld ouderdom.

Feiten & cijfers

 • Status
  Opgeleverd
 • Ontwikkeling en Realisatie
  Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn
 • Architect
  Mies Architecten
 • Makelaar
  Domicilie Makelaars
 • Projectcategorieën
  Woningbouw

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Eerste opleveringen 13 woningen Ede - Phielix Buiten

Voor een aantal bewoners van de twee-onder-een-kap woningen van ons project  Nieuwbouw Reehorst Ede - Phielix Buiten...

Start bouw 13 koopwoningen Phielix Buiten te Ede

Afgelopen vrijdag hebben we de start bouw gevierd van de 13 koopwoningen Phielix Buiten in Ede. 

Start Verkoop Phielix Buiten, Ede Reehorst

Vanaf vandaag start de verkoop van dit mooie kleinschalige project Phielix Buiten in Park Reehorst Zuid in Ede. De...

+