icon-arrow-right
HomeOnze Projecten Op Buuren fase 1 - 17 woningen + 16 appartementen

Op Buuren fase 1 - 17 woningen + 16 appartementen

Maarssen

Aan de oever van de Vecht, zuidelijk in de "Bocht van Maarssen" is nieuwbouwplan Op Buuren gerealiseerd. Een exclusief nieuw dorp aan het water. Op Buuren bestaat uit drie delen: Op Buuren Dorp, Op Buuren Buiten en Op Buuren Park. In totaal zijn er ca. 550 nieuwe woningen worden gerealiseerd.

 

Van de drie deelplannen in Op Buuren ligt deelplan Op Buuren Dorp het meest centraal. Dit deelplan staat voor dorps wonen en leven aan de Vecht. In Op Buuren Dorp worden de ontwerpen van maar liefst 8 architecten door elkaar toegepast. Geen herhaling van woningen maar gevels met variatie die samen een wervelend straatbeeld creëren. In totaal komen er in Op Buuren Dorp ca. 330 woningen/ appartementen ontwikkeld in 6 fases. In fase 1 zijn er 84 koopwoningen gerealiseerd waarvan Ufkes Apeldoorn er 33 heeft gebouwd.

17 woningen

Binnen de eengezinswoningen van fase 1 onderscheiden we dwarswoningen, poortwoningen en eengezinswoningen met keuze uit twee beukmaten. De woningen liggen aan de J. Reyneke van Stuwestraat en aan de Sportparkweg. De woningen zijn geschakeld en beschikken over een achtertuin aan het binnenhof. Op het binnenhof is plek om te parkeren want auto's worden in Op Buuren Dorp zoveel mogelijk buiten het straatbeeld gehouden.

16 appartementen

De compacte 2- en 3-kamerappartementen zijn verdeeld over twee mooie gebouwen aan de Sportparkweg en zijn ideaal voor starters! De appartementen variëren in grootte van ca. 60m2 tot ca. 75m2. Beide gebouwen hebben overigens niets weg van standaard appartementengebouwen. De opzet is kleinschalig en sluit in architectuur en beleving stijlvol aan op de naastgelegen eengezinswoningen.

Feiten & cijfers

 • Status
  Opgeleverd
 • Start bouw
  september 2007
 • Oplevering
  november 2008
 • Opdrachtgever
  Kondor Wessels Projecten te Rijssen en RaboVastgoed te Utrecht
 • Architect
  Architectenbureau Ouwekerk Geesink Weusten te Arnhem, 4D Architecten te Rijssen, Van 't Hof Architecten te Zeist, Arcas Architecten te Knokke-Heist (België)
 • Constructeur
  Van der Vorm Engineering te Maarssen
 • Projectcategorieën
  Woningbouw

Gerelateerde projecten

Alle projecten

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Oplevering Op Buuren fase 8b in Maarssen

De komende weken zijn de laatste opleveringen gepland voor het nieuwbouwplan Op Buuren fase 8B in Maarssen.

+