icon-arrow-right
HomeOnze Projecten Kantoor Salland Olie

Kantoor Salland Olie

Kampen

Voor Salland Olie, één van de grootste leveranciers van hoogwaardige brandstoffen en smeermiddelen in Oost-Nederland, hebben wij een nieuw kantoor gebouwd. Het kantoor bestaat uit twee verdiepingen met een totale vloeroppervlakte van 1300m2. Het vloerpeil van de begane grond ligt ca. 1400mm+ maaiveld, met een entree zowel aan de voor- als achterzijde. De entrees zijn bereikbaar door middel van een trap en hellingbaan.

Het bouwsysteem

Het bouwsysteem bestaat uit een betonnen prefab fundering met heipalen. De begane grondvloer is uitgevoerd als de 1e verdiepingsvloer en de dakvloer bestaat uit een kanaalplaatvloer. De hoofddraagconstructie is een staalconstructie met HSB-gevelsluitende elementen waartegen een gemetselde gevel is geplaatst. De gevelkozijnen zijn uitgevoerd in hardhout, waarbij de kozijnen op de oost-zuid-west gevel zijn voorzien van zonwering.

Turn-key

Het kantoor is turn-key opgeleverd. Dit houdt in dat het pand voorzien is van complete toiletgroepen zowel op de begane grond als 1e verdieping. De lichte scheidingswanden zijn voorzien van behangwerk, er is een systeemplafond geplaatst en in het pand is vloerbedekking aangebracht.

Installatie

De installatie is traditioneel uitgevoerd, dit wil zeggen verwarming door middel van een cv-ketel met radiatoren/convectoren, luchtbehandelings- en WTW-installatie en topkoeling met behulp van cassette-units. Tevens is ook de gehele infra aangelegd bestaande uit: buitenriolering, klinkerbestrating en terreinverlichting.

Feiten & cijfers

 • Status
  Opgeleverd
 • Start bouw
  november 2011
 • Oplevering
  mei 2012
 • Opdrachtgever
  Salland Olie te Hasselt
 • Architect
  Jinx Architecten te Amersfoort
 • Constructeur
  Aveco de Bondt te Rijssen
 • Projectcategorieën
  Utiliteitsbouw

Gerelateerde projecten

Alle projecten

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Bouw kantoor Salland Olie gestart

In opdracht van Salland Olie, één van de grootste leveranciers van hoogwaardige brandstoffen en...

+