icon-arrow-right
HomeOnze Projecten De Verbinding

De Verbinding

Ermelo

Aan de oostkant van hartje Ermelo verrijst De Verbinding, een bijzonder woongebied op het oudste plekje van het dorp. Naast winkels en daghoreca komt er een uitgebreid aanbod aan appartementen, verdeeld over meerdere appartementencomplexen, en andere woningtypen. Verder wordt het beeld bepaald door pleinen, groene hoven en monumentale panden die in ere worden hersteld.

 

Comfortabel en duurzaam

In november van 2010 is Ufkes Apeldoorn samen met Goossen Almelo in opdracht van MVAP te Borne gestart met de bouw van fase 2A bestaande uit 66 appartementen. De architect van dit appartementencomplex is PBV Architecten te Wassenaar.

 

De 66 appartementen in fase 2A bieden aan de ene zijde uitzicht over het groene Ermelo en aan de andere zijde uitzicht over een compleet aangelegde groene binnentuin. Naast de historie wordt ook veel aandacht besteed aan hedendaags comfort, milieuvriendelijk en duurzaam wonen. Er wordt gebruik gemaakt van aardwarmte: een investering die zich voor de toekomstige bewoners vertaalt in extra comfort (zoals koeling in de zomer en vloerverwarming in de winter) en een aanzienlijke besparing op de energiekosten.

Indeling

De appartementen variëren in oppervlakte van ca. 95 tot ca. 140 m2. De ruimste appartementen hebben onder meer 3 slaapkamers, een ruime straatgerichte woonkamer/ keuken en een royale, quasi-inpandige buitenruimte. Daarnaast zijn er appartementen met onder meer 2 slaapkamers, een royale berging/ inloopkast en een riant terras/ balkon.

Feiten & cijfers

 • Status
  Opgeleverd
 • Start bouw
  november 2010
 • Oplevering
  april 2012
 • Opdrachtgever
  MVAP te Borne
 • Architect
  PBV Architecten te Wassenaar
 • Constructeur
  Aveco de Bondt te Rijssen
 • Projectcategorieën
  Utiliteitsbouw

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »

Gerelateerde projecten

Alle projecten

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Project De Verbinding Ermelo opgeleverd

Vorige week zijn de laatste woningen van het project De Verbinding te Ermelo opgeleverd. In november 2010 zijn wij gestart...

Positieve reacties appartementencomplex De Verbinding

Op 14 januari jl. heeft er in de Stentor een bericht gestaan over de mening van de Ermeloërs ten aanzien van het...

+