icon-arrow-right
HomeOnze Projecten De Reünie 61 startersappartementen

De Reünie 61 startersappartementen

Veenendaal

Het bekende gebouw van de voormalige technische school (het oude CSV, Talmaschool) aan de Industrielaan in Veenendaal, staat er niet lang meer leeg en verlaten bij. De Reünie is het toonbeeld van eigentijdse en complete startersappartementen.

 

Het gebouw van De Reünie zal in totaal 61 appartementen hebben verdeeld over zes verschillende typen en zijn gevestigd in het gebouw van de voormalige leslokalen en het gebouw van de voormalige gymzaal/ aula. De oppervlakten variëren van ca. 33 m² tot zelfs ca. 104 m². De appartementen beginnen bij een verkooprijs van € 97.500 v.o.n. en zijn compleet afgewerkt inclusief keuken en sanitair.

De appartementen

De appartementen zijn bijzonder. Bijzonder door de hoogte van de plafonds van ca. 4 tot 5 meter, door de ligging nabij het centrum en de eigentijdse uitstraling. Omdat de appartementen gerealiseerd worden in een voormalige school wordt ook dit karakter meegenomen door behoud van authentieke details.

 

Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto's op het binnenterrein. Bovendien is er plek om fietsen, brommers of andere spullen veilig te stellen in de privé- of gezamenlijke berging.

Feiten & cijfers

 • States
  Opgeleverd
 • Start verkoop
  mei 2013
 • Start bouw
  juni 2014
 • Opdrachtgever
  Koningsveen te Veenendaal en VolkerWessels Vastgoed te Nieuwegein
 • Architect
  OpZoom Architecten te Arnhem
 • Constructeur
  Aveco de Bondt te Rijssen
 • Projectcategorieën
  Woningbouw

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Bouw De Reünie Veenendaal gestart

In juni zijn wij, in opdracht van VolkerWessels Vastgoed, gestart met de verbouwing van de voormalige technische school...

+