icon-arrow-right
HomeOnze Projecten Centrumplan Blok A 36 appartementen en commerciële ruimte

Centrumplan Blok A 36 appartementen en commerciële ruimte

't Harde

In opdracht van Kondor Wessels Projecten & Assenberg Projecten zijn wij gestart met de realisatie van het project Centrumplan 't Harde. Het plan wordt in meerdere fasen gerealiseerd. De eerste fase, Blok A, betreft een mix van 36 koop- en huurappartementen. Het dorp krijgt hiermee het eigentijdse, levendige en sfeervolle centrum waar het recht op heeft.

 

Het totale plan omvat de realisatie van ongeveer 6.000 m² aan commerciële ruimte en 111 wooneenheden. Als alles volgens planning verloopt, is het vernieuwde centrumgebied medio 2016 gereed.

Blok A

In de nieuwbouw van blok A is de begane grond gereserveerd voor 3 winkeliers en de Boni supermarkt. Daarboven komen 36 comfortabele appartementen in verschillende soorten. Hier ligt ook een groot parkeerdek dat bereikbaar is via een hellingbaan aan de kant van de Oldenboschweg. De architectuur is er duidelijk op gericht het kleinschalige, dorpse karakter van 't Harde te behouden: kleine, afzonderlijke panden met een vriendelijke uitstraling.

In de gevels zorgen variaties in het metselwerk, raamopeningen en balkons voor de nodige diversiteit. De gekozen materialen passen perfect bij de omliggende woningen en winkels. Ook met het autoverkeer is in het plan rekening gehouden. Aan de rand van het nieuwe centrum worden twee parkeerterreinen aangelegd.

De appartementen

De luxe appartementen beschikken over een ruime daktuin of een riant open dakterras op het zuiden. De koopprijs van de luxe appartementen begint vanaf € 199.000,- v.o.n.

 

De startersappartementen zijn alle voorzien van een ruim balkon op het zuiden. De koopprijs van de startersappartementen begint vanaf € 137.500,- v.o.n.

 

Tevens worden er voor UWoon 10 huurappartementen in het gebouw gerealiseerd.

Feiten & cijfers

 • Status
  Opgeleverd
 • Start bouw
  oktober 2012
 • Oplevering
  december 2013
 • Opdrachtgever
  Kondor Wessels Projecten te Rijssen & Assenberg Projecten te Zuidwolde
 • Architect
  opZoom Architecten te Arnhem
 • Constructeur
  Aveco de Bondt te Rijssen
 • Projectcategorieën
  Utiliteitsbouw

Meer weten over dit project?

Bezoek de projectwebsite »

Gerelateerde projecten

Alle projecten

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Feestelijke start bouw fase 2 Centrumplan 't Harde

Vandaag vieren wij de start bouw van de 48 koop- en huurappartementen en commerciële ruimte gelegen in 't Harde aan het...

Dag van de Bouw

Op 1 juni 2013 vindt alweer de achtste editie van de Dag van de Bouw plaats met als thema "Het Nieuwe Bouwen"....

Bouwwerkzaamheden Centrumplan 't Harde blok A gestart

Afgelopen maandag 17 september zijn wij gestart met de bouw van Centrumplan 't harde blok A. Deze fase bestaat uit 36...

+