icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Breukelen

Vechtvoorde

Dicht tegen de dorpskern van Breukelen – historisch en hedendaags tegelijk – verrijst Vechtvoorde, een bijzonder woonproject op een al even bijzondere locatie. Vechtvoorde omvat een exclusieve mix van appartementen, penthouses, villa’s en geschakelde pakhuizen, gelegen aan het water. Denk een boot voor de deur, en u wilt hier nooit meer weg.

Opdrachtgever
KWP
Architect
architectenburo de vries en theunissen

Bijzonder woonproject

Vechtvoorde is een bijzonder woonproject, in diversiteit, comfort én duurzaamheid. De villa’s liggen gesitueerd aan de oever van de Vecht. Twee ervan zijn geschakeld, de overige zijn vrijstaand. De look & feel van de vrijstaande woningen sluit goed aan bij het historische karakter van Vreedenoord en het industriële verleden op deze locatie. De woningen zijn Vechts van architectuur. Zoals onder meer te zien is aan de vijfzijdige dakkappen, het gedetailleerde metselwerk en ook aan de hoge, met roeden ingelegde raampartijen.