icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Ede

Sysseltse Lanen

Opdrachtgever
Loostad bv Vastgoedontwikkeling en BPD Ontwikkeling
Verwachte startbouw
3e kwartaal 2017
Status
Opgeleverd

Eenheid in verscheidenheid

Villapark Sysseltse Lanen in Ede-Oost biedt de bewoners een omgeving vol natuurschoon en rust. Naast deze prachtige locatie konden kopers zelf hun woning vormgeven. Als basis konden kopers kiezen uit een van de drie architectuurstijlen en een indeling naar eigen wens. Het resultaat: 39 vrijstaande, luxe woningen met een grote mate aan keuzevrijheid en ‘eenheid in verscheidenheid’.
 
De afwerking van de woningen is van hoge kwaliteit. De keuken en badkamer kunnen naar eigen smaak en wens worden ingericht. Alle woningen hebben standaard houten kozijnen en stompe binnendeuren. Ook hoogwaardige installaties waaronder een warmtepomp en vloerverwarming zijn inbegrepen. Daarnaast beschikken alle woningen over eigen nutsvoorzieningen en zijn er zonnepanelen geplaatst op het dak.

Van start

Op een eerste sessie met toekomstige bewoners presenteerden architecten hun plannen en waren alle betrokkenen in de gelegenheid informatie en reacties te geven. Het resultaat: de ontwikkeling kan van start. De partijen (de gemeente Ede, Loostad en BPD) hebben een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling en realisatie van ongeveer 40 woningen in dit luxe segment.
De officiële start verkoop van het gesprek is in december 2016. Bent u geïnteresseerd? U kunt zich op de projectwebsite aanmelden.