icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Leeuwarden

Nieuwbouw Depot PostNL

In mei 2012 zijn wij voor PostNL Real Estate gestart met de bouw van een depot te Leeuwarden op bedrijventerrein Newtonpark IV.

Status
Opgeleverd
Start bouw
mei 2012
Oplevering
maart 2013
Opdrachtgever
PostNL Real Estate te Den Haag
Constructeur
Aveco de Bondt te Rijssen

Het pand

Het is voor Ufkes de 3e van een reeks PostNL gebouwen, die op diverse plaatsen in Nederland gerealiseerd worden. Het gebouw is op een dusdanige manier ontworpen dat met zo min mogelijke arbeid een maximaal aantal postpakketten kunnen worden afgehandeld. Aan de voorzijde komen de goederen per vrachtwagen binnen en rondom kunnen kleine busjes 'aandocken' om de goederen in ontvangst te nemen voor bezorging in de regio.

 

Het gebouw wordt zo duurzaam en energiezuinig mogelijk uitgevoerd. Alle deuren zijn voorzien van shelters en fan shields om tochten te voorkomen. In het gehele proces is enorme aandacht voor controle van het proces en personeel. Er wordt gebruikt gemaakt van de modernste technologieën. De staalconstructie is traditioneel. Dit geldt ook voor de wand en dakbeplating.