icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Maarssen

MAR'CS 143 appartementen, commerciƫle ruimten, parkeergarage

MAR'CS een imposante verschijning met twee torens met 12 bouwlagen ofwel 11 verdiepingen. Met hun hoogte van 40 meter zijn dit de hoogste gebouwen van Maarssenbroek, net één verdieping hoger dan de hoogste torens van winkelcentrum Bisonspoor. Het lage gebouw van MAR'CS heeft acht verdiepingen.   Op de begane grond zijn winkels gesitueerd, waaronder een grote supermarkt. Op een gedeelte van de 1e verdieping zijn commerciële ruimten gelegen. Op de eerste drie etages van MAR'CS liggen parkeerplaatsen voor winkeliers, het publiek en een afgesloten gedeelte voor de bewoners. De 143 appartementen zijn gelegen op de 3e tot en met de 11e verdieping. MAR'CS heeft geen echte voor- of achterkant en de appartementen liggen rondom gesitueerd. Door het gebouw heen is een wandelpassage naar het station van Maarssen.

Status
Opgeleverd
Start bouw
juli 2010
Oplevering
november 2012
Opdrachtgever
Kwadrant bv te Rijssen
Architect
Architectenbureau van Ouwekerk Geesink Weusten bna te Arnhem
Constructeur
Rossum Raadgevende Ingenieurs te Maarssen

Appartementen

De twee- en driekamerappartementen zijn alle voorzien van een balkon. De appartementen variëren in oppervlakte van 60 m² tot 107 m². De prijzen variëren van € 163.625,- tot € 254.000,-. De twee duurste penthouses kosten € 345.000,-. Alle prijzen zijn vrij op naam en inclusief een privé parkeerplaats in de garage.