icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Kampen

Kantoor Salland Olie

Voor Salland Olie, één van de grootste leveranciers van hoogwaardige brandstoffen en smeermiddelen in Oost-Nederland, hebben wij een nieuw kantoor gebouwd. Het kantoor bestaat uit twee verdiepingen met een totale vloeroppervlakte van 1300m2. Het vloerpeil van de begane grond ligt ca. 1400mm+ maaiveld, met een entree zowel aan de voor- als achterzijde. De entrees zijn bereikbaar door middel van een trap en hellingbaan.

Status
Opgeleverd
Start bouw
november 2011
Oplevering
mei 2012
Opdrachtgever
Salland Olie te Hasselt
Architect
Jinx Architecten te Amersfoort
Constructeur
Aveco de Bondt te Rijssen

Het bouwsysteem

Het bouwsysteem bestaat uit een betonnen prefab fundering met heipalen. De begane grondvloer is uitgevoerd als de 1e verdiepingsvloer en de dakvloer bestaat uit een kanaalplaatvloer. De hoofddraagconstructie is een staalconstructie met HSB-gevelsluitende elementen waartegen een gemetselde gevel is geplaatst. De gevelkozijnen zijn uitgevoerd in hardhout, waarbij de kozijnen op de oost-zuid-west gevel zijn voorzien van zonwering.

Turn-key

Het kantoor is turn-key opgeleverd. Dit houdt in dat het pand voorzien is van complete toiletgroepen zowel op de begane grond als 1e verdieping. De lichte scheidingswanden zijn voorzien van behangwerk, er is een systeemplafond geplaatst en in het pand is vloerbedekking aangebracht.

Installatie

De installatie is traditioneel uitgevoerd, dit wil zeggen verwarming door middel van een cv-ketel met radiatoren/convectoren, luchtbehandelings- en WTW-installatie en topkoeling met behulp van cassette-units. Tevens is ook de gehele infra aangelegd bestaande uit: buitenriolering, klinkerbestrating en terreinverlichting.