icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Muiden

Fase 2 De Krijgsman 4 boothuizen en 7 appartementen

Op het voormalig kruitfabrieksterrein in Muiden wordt de komende jaren een bijzonder woongebied gerealiseerd. De verkoop van fase 2 van het project De Krijgsman is gestart. Wij bouwen in deze fase vier bootwoningen en zeven appartementen in Het Parkhof.  

Realisatie
Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn BV
Opdrachtgever
KNSF Vastgoed
Status
In verkoop / in voorbereiding
Verkoopinformatie
Informatiehuis / De Krijgsman Muiden: 0294-466608 of info@dekrijgsmanmuiden.nl

Het Parkhof: boothuizen en appartementen

Het Parkhof ligt aan de rand van het ‘voormalige kruitbos’ helemaal in het westen van het deelgebied De Vestingstad.
In het zuiden van Het Parkhof staan appartementen aan de entree van dit deelgebied, met aan de zuidzijde het haventje en de groene overgang tussen het park en de ruigere padenstructuur in het westen van De Krijgsman. Aan de zuidoostkant van Het Parkhof ligt het park met de reeds verkochte woningen van deelgebied Het Park er omheen. Vanaf Het Parkhof loopt u ook zo naar het noorden de IJmeerdijk op voor een weids uitzicht.
Aan de noordzijde hebben 4 woningen een bijzondere ligging met aan de ene kant het gezamenlijke hof en andere kant water.
De woningen worden verkocht met 2 parkeerplaatsen in het hof. De twee noordelijke woningen hebben een ligplaats voor uw sloep.