icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Ermelo

De Verbinding

Aan de oostkant van hartje Ermelo verrijst De Verbinding, een bijzonder woongebied op het oudste plekje van het dorp. Naast winkels en daghoreca komt er een uitgebreid aanbod aan appartementen, verdeeld over meerdere appartementencomplexen, en andere woningtypen. Verder wordt het beeld bepaald door pleinen, groene hoven en monumentale panden die in ere worden hersteld.  

Status
Opgeleverd
Start bouw
november 2010
Oplevering
april 2012
Opdrachtgever
MVAP te Borne
Architect
PBV Architecten te Wassenaar
Constructeur
Aveco de Bondt te Rijssen

Comfortabel en duurzaam

In november van 2010 is Ufkes Apeldoorn samen met Goossen Almelo in opdracht van MVAP te Borne gestart met de bouw van fase 2A bestaande uit 66 appartementen. De architect van dit appartementencomplex is PBV Architecten te Wassenaar.

 

De 66 appartementen in fase 2A bieden aan de ene zijde uitzicht over het groene Ermelo en aan de andere zijde uitzicht over een compleet aangelegde groene binnentuin. Naast de historie wordt ook veel aandacht besteed aan hedendaags comfort, milieuvriendelijk en duurzaam wonen. Er wordt gebruik gemaakt van aardwarmte: een investering die zich voor de toekomstige bewoners vertaalt in extra comfort (zoals koeling in de zomer en vloerverwarming in de winter) en een aanzienlijke besparing op de energiekosten.

Indeling

De appartementen variëren in oppervlakte van ca. 95 tot ca. 140 m2. De ruimste appartementen hebben onder meer 3 slaapkamers, een ruime straatgerichte woonkamer/ keuken en een royale, quasi-inpandige buitenruimte. Daarnaast zijn er appartementen met onder meer 2 slaapkamers, een royale berging/ inloopkast en een riant terras/ balkon.