icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Lelystad

De Rietvelden 10 PlusWoningen

In de prachtige woonwijk 'Warande' in Lelystad hebben wij het nieuwbouwproject 'De Rietvelden', 10 prachtige eengezinswoningen gerealiseerd.

Status
Opgeleverd
Start bouw
december 2011
Oplevering
juli 2012
Opdrachtgever
J&R Wonen te Lelystad
Architect
Martini Architecten te Groningen
Constructeur
Aveco de Bondt te Rijssen

Lelystad en Warande

Vanuit de lucht biedt Lelystad een kleurrijke aanblik. Het blauw van het water, het groen van de bossen en parken en hier en daar het rood van de huizen. Hier kun je nog ruim en betaalbaar wonen. En dat op nog geen drie kwartier rijden van de Randstad. Lelystad is rijk aan bijzondere en verrassende woonomgevingen. Variatie die je ergens anders niet snel vindt. Lelystad is ook een stad waar sport en recreatie alle ruimte krijgen.

 

Warande is een nieuwbouwwijk dat plaats biedt aan 8.500 woningen, in een uitzonderlijk groene en waterrijke omgeving. Gelegen naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout is Warande geen gewone uitbreiding aan de bestaande stad. Het wordt een woonlandschap dat de stad aan de natuur bindt.