icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Muiden

Boerenhof

Afgelegen wonen. Maar niet afgezonderd. Het Boerenhof oogt ruig en ruimtelijk maar is tot in de finesse afgewerkt. Parkeren kan inpandig. De appartementen bieden ruimte voor uw eigen interpretatie van perfectie. Royale balkons, bay windows en glaspartijen bieden spectaculaire views over de dijk, het IJmeer en Muiden.

Status
in verkoop
Opdrachtgever
KNSF
Start bouw
oktober 2021

Ontdek Boerenhof

Aan de dijk, waar het fietspad omhoog klimt, ligt de overtuin van Het Boerenhof. Terwijl het echte buitenleven beneden, op het gezamelijke landgoed, verdergaat. Het Boerenhof heeft ruimte waar bewoners iets met elkaar delen. Volop ruimte, zowel aan de dijk en het IJmeer als het zonnedek om privé buiten te genieten. Een plek om elkaar te ontmoeten of te spelen met de kinderen. In de overtuin onder de dijk, tussen de moestuinen en fruitbomen, is ruimte voor een oogstfeest.

Afgelegen wonen. Maar niet afgezonderd. Het Boerenhof oogt ruig en ruimtelijk maar is tot in de finesse afgewerkt. Parkeren kan inpandig. De appartementen bieden ruimte voor uw eigen interpretatie van perfectie. Royale balkons, bay windows en glaspartijen bieden spectaculaire views over de dijk, het IJmeer en Muiden.