icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Ede

71 appartementen en commerciële ruimtes Bunschoterplein Ede

In opdracht van Hazelhoff Development bv zijn wij gestart met de nieuwbouw van 71 appartementen en commerciële ruimtes (ca. 2.600 m2) aan het Bunschoterplein / Grotestraat in Ede.   Loostad Apeldoorn realiseert het proces- en projectmanagement  tijdens de uitvoering.  

Opdrachtgever
Hazelhoff Development bv
Architect
ARTEC architecten bna
Realisatie
Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn bv
Proces- en projectmanagement
Loostad Vastgoedontwikkeling Apeldoorn
Adviseur
Aveco de Bondt ingenieursbedrijf
Constructeur
Aveco de Bondt ingenieursbedrijf
BIM-traject
Combinatie Ufkes Apeldoorn / Bouwkundig Adviesbureau Zwolle
Status
Opgeleverd
Start bouw
Januari 2015
Oplevering
Januari 2016

Bouwplan

Het bouwplan aan het Bunschoterplein bestaat uit een commerciële laag, waar o.a. Albert Heijn gevestigd zal worden en daarboven drie lagen met appartementen.

Aan de achterzijde van het project, de Grotestraat, worden vijf winkels gerealiseerd met hierboven twee lagen ten behoeve van appartementen.

 

 

BIM-traject

Met dit project zijn wij een BIM-traject aangegaan in combinatie met BAZ (Bouwkundig Adviesbureau Zwolle). Zij verzorgen in dit traject de begeleiding en het tekenwerk.

Ook onderhouden zij de contacten met co-makers (onderaannemers die vanaf het begin bij het project betrokken zijn en hun expertise toevoegen aan het tekenmodel).

 

Voor meer informatie over BIM, klikt u op deze link: BIM.

Bouw

De bouw is gestart in januari 2015 en de verwachte oplevering is het eerste kwartaal van 2016.

Contactpersoon
Roy Huis in 't Veld
Projectleider
rhuisitveld@volkerwessels.com