icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Vleuten

27 PlusWoningen Tuinen van Vleuten

In opdracht van Portaal bouwen wij 27 huurwoningen in het PlusWonen-concept. De woningen zijn onderdeel van het project de Tuinen van Vleuten. Een dorp met moderne huizen, met eigentijds comfort, maar het dorpse gevoel van weleer. Het is het beeld van de Tuinen van Vleuten.   Een hoofdstraat met woningen die allemaal een andere gevel hebben. Korte straten, met niet meer dan tien of twintig woningen. De inspiratie voor een naam als de Tuinen van Vleuten lag voor de hand. Nog niet zo lang geleden teelden tuinders hier hun groenten. Het is nog altijd een gebied met een landelijk karakter.

Status
Opgeleverd
Start bouw
april 2011
Oplevering
februari 2012
Opdrachtgever
Portaal Vastgoedontwikkeling te Veenendaal
Architect
Hans Been Architecten te Amerongen
Constructeur
Aveco de Bondt te Rijssen

De woningen

De eengezinswoningen in dit plan hebben een echte dorpse uitstraling. Bijzondere accenten geven elke woning weer net even een ander uiterlijk. De ene keer steekt een daklijst eigenwijs uit. De andere keer hebben de buren een dakkapel. De hoekwoningen zijn door de raampartij aan de kop extra licht.