icon-arrow-right
HomeMVOLevenskwaliteit

Levenskwaliteit

Wij geloven in een leefomgeving waar levenskwaliteit centraal staat. Een leefomgeving opgebouwd uit sociale en technologisch hoogstaande wijken en buurten. Waar alles aanwezig is en niets verloren gaat. Een leefomgeving die haar bewoners tijd bespaart en tegelijkertijd bijdraagt aan de kwaliteit van leven. Een leefomgeving die slim ontworpen is. Een leefomgeving die verder gaat dan het faciliteren van woongenot. Een leefomgeving die bijdraagt aan levenskwaliteit.

Leefbaarder

VolkerWessels heeft alles in huis om een leeg stuk grond om te toveren tot een volledig functionerende leefomgeving. Van elektriciteitskabels tot zendmasten, van rotondes tot viaducten. Of het nu gaat om een ziekenhuis of een flat, een weg of een park; VolkerWessels geeft de gebouwde omgeving een gezicht. De komende jaren gaan we actief bouwen aan de leefomgeving van de toekomst. Dit doen we door dorpen en steden leefbaarder te maken.

Duurzaam wonen

Nieuwbouwwoningen worden volledig elektrisch en wekken de eigen energie op. Deze woningen zetten we met ons MorgenWonen initiatief in één dag in elkaar. Betere kwaliteit, lagere kosten en minder overlast voor de omgeving.

+