icon-arrow-right
Home3D belevingWooniversum

Beleef jouw huis! Bij Wooniversum

Je nieuwe woning ervaren vóór die gebouwd is: het kan in het unieke kopersbegeleidingscentrum wooniversum in nieuwegein. hier stappen aanstaande bewoners hun toekomstige pluswoning binnen, voor een 3d-reis van voordeur tot zolderraam.

Schermafbeelding 2018-03-26 om 13.27.06.png

Virtuele woning

State-of-the-art projectietechnieken, virtual reality en gedetailleerde computermodellen trekken rondom de bezoeker van het Wooniversum een complete virtuele wereld op.

 

Spelen met de maatvoering, schuiven met indeling en meubilair, actief van ruimte naar ruimte lopen: de Wooniversum Experience biedt de bewoner de kans zijn woning te ervaren, lang voordat de bouw daadwerkelijk van start gaat.

 

Zo kan hij alle mogelijkheden verkennen en realistische keuzes maken over indeling en inrichting.

 

Schermafbeelding 2018-03-26 om 13.27.17.png

Invulling specifieke woonwensen

Maar er is meer te beleven in het Wooniversum. De virtuele Experience wordt concreet door de aanwezigheid van drie fysiek gebouwde PlusWonen-varianten met verschillende oppervlaktematen en uitrustingsniveaus. Daar omheen is een ‘staalkaart’ te vinden van optionele materialen, installaties en afwerkingsvormen.

Schermafbeelding 2018-03-26 om 13.26.54.png

Kopersbegeleiding

Samen met de kopersbegeleider creëert de bezoeker hier de woning van zijn wensen en ziet hij direct welke gevolgen zijn voorkeuren en keuzes hebben voor de uiteindelijke realisatie van de woning.

 

Een bezoek aan het Wooniversum is niet alleen een inspirerende belevenis, het helpt de aanstaande bewoner daadwerkelijk invulling te geven aan zijn specifieke woonwensen.

 

Bijkomende mogelijkheden

Ontwikkelaars en corporaties kunnen nog om een andere reden gebruikmaken van het Wooniversum: zij kunnen bewoners hier inzicht geven in de voortgang van een project, van ontwerp tot verhuizing. Projecten kunnen worden getoond op objectniveau of als virtuele maquette (22 x 11 meter) van het hele ontwikkelgebied. Een bij uitstek beeldende manier van communiceren die zorgt voor maximale betrokkenheid.

+