icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Contactformulier nazorg woningbouw

Het kan helaas wel eens voorkomen dat er iets niet goed is aan je woning. Deze constateringen van garantie of gebreken kun je dan kenbaar maken via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Als je een huurwoning huurt die door ons is gebouwd, neem dan contact op met de verhuurder.

 

 

Woningborg Garantie- en waarborgregeling

Wij garanderen de kwaliteit van de woning tot 6 jaar en 3 maanden na de oplevering. Bij bepaalde ernstige technische gebreken zelfs tot 10 jaar en 3 maanden. Woningborg waarborgt deze garantie. Op de site van Woningborg vindt u meer informatie.

NB: als na inspectie door ons blijkt dat de klacht niet onder de garantie valt of de garantietermijn verstreken is, mogen wij conform de regeling de inspectiekosten bij je in rekening brengen.

Op dit moment is het erg druk en kan het langer duren voordat u een reactie van ons krijgt. Neemt u in spoedeisende situaties telefonisch contact met ons op. 

 

Contactformulier nazorg woningbouw

Uw gegevens

Gegevens project / woning

Uw melding / klacht

Formulier verzenden

* Verplichte velden

Voorwaarden

Nadat wij je melding hebben ontvangen, wordt deze uiterlijk binnen twee werkweken in behandeling genomen. Allereerst wordt je melding beoordeeld en indien van toepassing wordt overgegaan tot reparatie. Indien blijkt dat het geen garantie betreft, zullen wij de gemaakte kosten bij je in rekening brengen.