icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Bouwen zonder beperkingen

PlusWonen is het flexibele en duurzame bouwconcept van VolkerWessels: • Flexibel omdat een passende woonoplossing biedt voor iedere vraag. • Duurzaam onder andere door de toepassing van ons energieconcept Climate Ready.

Logo Pluswonen-FC.jpg

Totaalconcept

Met PlusWonen realiseren we betaalbare maatwerkoplossingen met een grote architectonische vrijheid. We kunnen woonhuizen maar ook appartementen bouwen, in kleine aantallen of in grote series. Alles is gericht op een duurzaam eindresultaat. PlusWoningen zijn standaard al energiezuiniger dan de wettelijk voorgeschreven norm, en zelfs een energieneutrale woning is mogelijk. Maar binnen PlusWonen draait duurzaamheid ook om afvalbeperking op de bouwplaats, het gebruik van duurzame materialen en het streven naar zoveel mogelijk groen in de wijk.

 

Bouwen met PlusWonen betekent:

  • Het realiseren van duurzaamheidsambities binnen het stedenbouwkundig plan, lokale omstandigheden en de wensen van de opdrachtgever.
  • Variabele maatvoeringen en indelingen voor zowel woonhuizen als appartementen. Hierdoor is het mogelijk woningen te creëren voor uiteenlopende doelgroepen.
  • Hoge energieprestaties door toepassing van het concept Climate Ready: duurzame standaardvoorzieningen en extra opties om energie te besparen.
  • Grote flexibiliteit in dak- en gootvormen. Deze zijn sterk bepalend voor de architectuur van de woningen.
  • Mogelijke uitbreiding met bouwkundige opties als een garage, een erker, dakkapellen of een uitbouw. Hierdoor krijgen de woningen een heel eigen identiteit.
  • Een afwisselend en aantrekkelijk straatbeeld door grote architectonische vrijheid en passende onderlinge aansluiting van de woningen.