HomeConceptenSmart Concept Building

Bedrijfshuisvesting op maat

Bedrijfshuisvesting vraagt om specifieke oplossingen. Onze ervaring strekt zich uit over de gehele utiliteitsbouw, van MKB-bedrijven tot multinationals. Wij zitten graag met de opdrachtgever om tafel om de wensen en eisen in kaart te brengen en daar het meest geschikte ontwerp voor te ontwikkelen.

SCB logo

SmartConceptBuilding

SmartConceptBuilding is een innovatief bouwconcept dat speciaal is ontwikkeld om elke organisatie op een passende manier te voorzien van duurzame bedrijfshuisvesting. Het concept bestaat uit een aantal vaste componenten die, afhankelijk van onder andere de bedrijfssituatie en doelstellingen, op maat worden ingevuld. Behalve naar energiebesparing en CO2-reductie wordt ook gekeken naar gezondheid, milieu, de binding van de medewerkers met het gebouw, het onderhoud van het vastgoed en de toekomstwaarde ervan. Dankzij SmartConceptBuilding kunnen wij bouwen in gradaties, van de basis tot energieopleverende maatregelen.

Gunstige gebruikskosten

Dankzij een aantal subsidies en de dalende kosten van warmtekrachtsystemen en zonnepanelen, neemt de populariteit van energiebesparende en CO2-reducerende maatregelen verder toe. Aan de hand van praktische berekeningen kan de opdrachtgever de kosten afwegen tegen het rendement. Opvallend is dat de kosten van intelligente oplossingen verrassend gunstig uitvallen: de vierkante meterprijs is vergelijkbaar met die van een traditioneel gebouw.

Minder energie en CO2

Met SmartConceptBuilding kiest u zelf hoe energiezuinig uw bedrijfsgebouw wordt. Uw zelfvoorziening met duurzame energie kan oplopen tot 100 procent van de totale energiebehoefte. In dit geval is er sprake van een gesloten energiebalans en is uw bedrijfshuisvesting volledig CO2-vrij.

TNT Veenendaal

Meest duurzame gebouw

Het concept van SmartConceptBuilding heeft zich overtuigend bewezen. Voor TNT in Veenendaal bouwden we een volledig CO2-vrij bedrijfspand. Dit pand werd in 2009 uitgeroepen tot het meest duurzame gebouw van Nederland.

 

 

Klik hier voor meer informatie over SmartConceptBuilding.

+